1 WEEK SPRINGEN = 1 DAG BETALEN!

(levering vrijdag tussen 10h00 en 22h00 en ophaling donderdag tussen 10h00 en 22h00)
(actie geldig tot eind augustus 2021)

NIEUW!!! NIEUW!!! NIEUW!!!

dinoworld      NIEUW!!!

1 dag 120€

actie: 1 week springen = 1 dag betalen

beschikbaar vanaf: 2/4

jungle safari     NIEUW!!!

1 dag 120€

actie: 1 week springen = 1 dag betalen

beschikbaar vanaf: 2/4

  buikschuifbaan     NIEUW!!!

1 dag 180€

actie: 1 week springen = 1 dag betalen

beshikbaar vanaf: 20/3 

"Schip ahoy", spelen op een opblaasbaar piratenschip!

Kinderen gaan urenlang speelplezier beleven op dit populaire springkasteel. Deze in het oog springende piratenboot heeft veel speelmogelijkheden met leuke objecten op het springvlak en een glijbaan. De Multiplay XL Piratenboot heeft opvallende 3D objecten en het springkasteel is passend bij het piraten thema. Hiermee ga jij voor vele lachende gezichtjes zorgen!

Multiplay Piratenboot xl

Afmeting: 5,5m x 7,6m x 4,5m (LxBxH)

ca: 14 personen

Prijs 1 dag: 130€

Meer info of bestel

Voetballen zoals de Red Devils!

Bezorg kinderen een unieke beleving met dit multifun springkasteel met voetbal thema. Onze multifun "Red Devils" heeft verschillende obstakels en een glijbaan. De kinderen kunnen langs of over de objecten klimmen en de pilaren zijn voorzien van leuke voetbalprints. De multifun voetbal heeft ook nog eens een opvallend 3D figuur op het dak. Zowel jonge als oudere kinderen kunnen zich prima vermaken op dit voetbal springkasteel. Voor iedereen een leuke belevenis.

Multifun Red Devils

Afmeting: 5,3m x 6,8m x 5,0m (LxBxH)

ca: 12 personen

Prijs 1 dag: 120€

Meer info of bestel

Een Unicorn in je tuin?!

Dit vrolijke en kleurrijke springkasteel heeft veel speelmogelijkheden met leuke objecten op het springvlak en een coole glijbaan. De Multiplay Unicorn heeft opvallende 3D objecten op het springkasteel en de inflatable is passend bij het thema vormgegeven. De kinderen komen langs allerlei afbeeldingen en kleurrijke obstakels, wat het thema helemaal compleet maakt!

Multiplay Unicorn

Afmeting: 5m x 5,4m x 3,5m (LxBxH)

ca: 12 personen

Prijs 1 dag: 120€

Meer info of bestel


Gaan we mollen vangen?

Het populaire Whack-a-mole spel komt echt tot leven! Zes spelers duiken op vanuit hun "Mole Holes" en stelen de ballen op het oppervlak. Pas op voor de speler in het midden, want hij of zij kan je slaan op je hoofd met de opblaasbare knuppel! De speler die alle ballen van de oppervlakte haalt, wint het spel. Er kunnen in totaal 7 spelers meespelen. Hilariteit gegarandeerd!

Whack a mole

Afmeting: 4,3m x 4,3m x 2,3m (LxBxH)

ca: 7 personen

Prijs 1 dag: 140€

Meer info of bestel

Zwem of spring tussen de lego blokken!

Het Multiplay Super lego springkasteel is zeer uitgebreid met een dubbele schuifaf, obstakels waar kinderen op, over en omheen kunnen springen en spelen, 3D objecten en een plonsbad. Vanaf de glijbaan kan het water in worden gegleden. Het springkussen is een mooie attractie voor jong en oud. Met alle kleuren van de regenboog.

Multiplay super lego

Afmeting: 14,70m x 5,4m x 5,6m (LxBxH)

ca: 12 personen

Prijs 1 dag met zwembad: 160€

Zwembad kan ook gebruikt worden als ballenbad!

Meer info of bestel

Dansen als een prinses!

Naar hartelust dansen, springen en luisteren naar je favoriete muziek? Dat kan met onze Disco prinses. Het Disco springkasteel wordt geleverd met disco lampen en MP3 geluidsbox; deze combinatie zorgt voor een unieke en geweldige spring-ervaring voor kinderen. Het feest kan beginnen!

Disco Prinses

Afmeting: 5,5m x 4,5m x 4,4m (LxBxH)

ca: 10 personen

Prijs 1 dag: 150€

Meer info of bestel

Durf jij te zwemmen met haaien?

Met de opblaasbare glijbaan met haai thema zorg je voor urenlang speelplezier. Klimmen en glijden en dat telkens weer opnieuw! Door de vrolijke kleuren en leuke print op de achterwand zal de glijbaan kinderen van elke leeftijd aanspreken.

Glijbaan haai

Afmeting: 6,6m x 3,3m x 5m (LxBxH)

ca: 2 personen

Prijs 1 dag: 140€ 

Prijs 1 dag: 160€ (plaatsing aan zwembad)

Meer info of bestel

Spelen in zee met een octopus!

Het Multiplay Super Beach springkasteel is zeer uitgebreid met een dubbele schuifaf, obstakels waar kinderen op, over en omheen kunnen springen en spelen, 3D objecten en een plonsbad. Vanaf de glijbaan kan het water in worden gegleden. Het springkussen is een mooie attractie voor jong en oud.

Multiplay super beach

Afmeting: 5,2m x 12,0m x 4,7m (LxBxH)

ca: 12 personen

Prijs 1 dag: 140€

Prijs 1 dag met zwembad: 160€

Zwembad kan ook gebruikt worden als ballenbad!

Meer info of bestel

Dansen in de jungle!

Naar hartelust dansen, springen en luisteren naar je favoriete muziek? Dat kan met onze Disco jungle. Het Disco springkasteel wordt geleverd met disco lampen en MP3 geluidsbox; deze combinatie zorgt voor een unieke en geweldige spring-ervaring voor kinderen. Het feest kan beginnen!

Disco Jungle

Afmeting: 5,5m x 4,5m x 4,4m (LxBxH)

ca: 10 personen

Prijs 1 dag: 150€

Meer info of bestel

Pas op voor die grote tanden, spelen op een oplaasbare krokodil!

Springkasteel Multiplay krokodil met schuifaf voor jong en oud! Het springkasteel is zeer uitgebreid, met pilaren op het springvlak waar kinderen op, over en omheen kunnen springen en spelen. Dit Multiplay springkasteel heeft een 3D krokodillen bek en een schuifaf die de Multiplay echt af maakt! Laat kinderen de vele obstakels ontwijken en tussen de "gevaarlijke" tanden van de krokodil door klimmen!

Multiplay krokodil

Afmeting: 6,0m x 5,0m x 3,0m (LxBxH)

ca: 12 personen

Prijs 1 dag: 120€

Meer info of bestel

Spelen als een gorilla!

Het Multifun Gorilla springkasteel is een opvallende verschijning! De grote gorilla op de top past goed bij het thema. Het thema wordt aan de binnenkant verder doorgevoerd. De palmboom en gorilla obstakels op het springvlak en de schuifaf geven het springkasteel extra speelplezier.

Multifun Gorilla

Afmeting: 5,2m x 6,8m x 5,0m (LxBxH)

ca: 12 personen

Prijs 1 dag: 100€

Meer info of bestel

Dansen op een opblaasbare discotheek!

Naar hartelust dansen, springen en luisteren naar je favoriete muziek? Dat kan met onze Disco party. Het Disco springkasteel wordt geleverd met disco lampen en MP3 geluidsbox; deze combinatie zorgt voor een unieke en geweldige spring-ervaring voor kinderen. Het feest kan beginnen!

Disco Party

Afmeting: 5,5m x 4,5m x 4,4m (LxBxH)

ca: 10 personen

Prijs 1 dag: 150€

Meer info of bestel

Feest als een clown!

Het Springkasteel Feest heeft een lieve clown op het dak waar je ogen gelijk naartoe getrokken worden! Dit springkasteel is in een feestelijke jas gestoken en heeft kleurrijke, toepasselijke prints op de voorste pilaren en op alle wanden.

Feest

Afmeting: 5,3m x 4,0m x 5,5m (LxBxH)

ca: 10 personen

Prijs 1 dag: 70€

Meer informatie of bestel

Spring zo gek als een clown!

Bent u op zoek naar een echte blikvanger? Kies dan voor het springkasteel Circus met zittende Clown. Dit springkasteel is een blikvanger door de vrolijke clown die bovenop zit te zwaaien. Als de kinderen springen, gaan de armen van de clown bewegen - de clown feest gewoon mee!

Circus

Afmeting: 5,2m x 4,0m x 5,3m (LxBxH)

ca: 10 personen

Prijs 1 dag: 70€

Meer info of bestel

Doe zo gek als een clown!

Met dit kleine circus springkasteel is elk kinderfeestje een succes! Met de vrolijke kleuren oranje en geel zal dit springkasteel het zeker goed doen onder de wat kleinere kinderen. Ook heeft dit springkasteel leuke prints welke het circus thema hélemaal af maken. Dit kleine springkasteel is ook ideaal om bijvoorbeeld binnen neer te zetten, omdat het maar twee meter hoog is.

Mini Circus

Afmeting: 3,9m x 3,0m x 2,1m (LxBxH)

ca: 6 personen

Prijs 1 dag: 60€

Veilig en ideaal voor onze allerkleinsten ! (2-4 jaar)

Combineer ons Mini circus met een ander springkasteel en u hebt plezier voor klein en groot !

Meer info of bestel